Moto

Uw motoverzekering
goedkoper?

Ook uw recente moto geniet van een interessant kortingstarief voor de BA motorverzekering. Het hoeft géén oldtimer te zijn. Vanaf 155 euro voor de 1e moto en 76 euro jaarpremie voor de 2e moto.

Hoeveel betaalt u vandaag voor de motorverzekeringen? Zie het zeker eens na en maak de vergelijking. Want dankzij de bundeling met brand woning, familiale gezin en dagelijkse wagen zijn er zéér scherpe premies mogelijk bij Erard Verzekeringen.

Met daarnaast ook extra voordelen zoals : moto's mee verzekerd tegen brand in de stallingsplaats & gratis rechtsbijstand voor moto's & géén vrijstelling bij brand-schade en dus hogere schadevergoedingen !

Wij maken graag een offerte op maat, zodat u de vergelijking kan maken.

Verzekering voor uw moto, aan zeer scherpe premies, tarieven en voorwaarden
ERARD zorgt voor extra korting op uw motorverzekering

Deze lage premies worden niet bekomen door besparing op kwaliteit, maar wèl door het groeperen van vele motorrijders. Door zo'n groepsaankoop zijn de tarieven zeer scherp !

BA Burgerrechtelijke Aansprakelijkheid = 155 euro voor de 1e moto en 76 euro pér bijkomende moto , jaarpremie , verzekeringstaksen inclusief.

Rechtsbijstand = Meestal gratis via één bundeling met de rechtsbijstand van auto, woning, familiale, ... . Nog zo'n voordeel door het werken in één pakket en één verzekeringsbundel.

Vraag uw offerte op maat !

Bespreek ook een betaalbare omnium verzekering voor uw moto !

Wist u dat ook een volledige omnium voor uw moto mogelijk is ? Zodat uw moto op de beste manier beschermd is tegen botsen, vallen, diefstal, … . We nemen een omnium voor een wagen, waarom dan niet voor een moto ?

Vraag ons een simulatie, dan kan u vergelijken.