hobby voertuigen

Verwen uw
voertuigen met
de beste
verzekering

Oldtimers, Sportwagens, Cabrio's, Moto's, Classic Cars, ... vragen een verzekeringsoplossing op maat. De jarenlange ervaring resulteert in unieke producten voor zo'n hobby voertuigen. Met betaalbare premies en uitgebreide waarborgen dankzij de bundeling in één totaalpakket. Inclusief de 24/24u service van ons als uw gespecialiseerde verzekeringsmakelaar. Vraag uw offerte op maat. Want uw hobbyvoertuigen verdienen het!

Dan wordt een optimale oplossing uitgewerkt als uitbreiding op uw huidige verzekeringsdossier brand woning, familiale gezin, dagelijkse wagens, ... . We lichten u graag de voordelen van zo'n bundeling toe ! Zoals extra kortingen op de lopende polissen, voertuigen mee verzekerd tegen brand in de stallingsplaats, wegvallende vrijstelling bij schade zodat er méér vergoeding is, ...

Enkele troeven

  • Woon-werkverkeer is mogelijk te verzekeren
  • Met of zonder kilometerbeperking
  • Speciale oplossingen voor gewone nummerplaten
  • Kortingstarieven ook mogelijk wanneer de dagelijkse wagen een firmawagen is
  • Brand en diefstal in de stallingsplaats mee verzekerd, als uitbreiding in uw brandpolis
Lage tarieven en de beste prijzen voor de verzekering van uw hobby voertuig

Hobbytimer

Een unieke oplossing voor cabrio’s, sportwagens, collectiewagens, … die nog géén oldtimer zijn, en dus jonger zijn dan 30 jaar. Zoals Porsche 997, BMW Z4M, Honda S2000, Lotus Elise, Chevrolet Corvette, Jaguar XK8, VW Beetle Cabrio, Mazda MX5, …

140 à 230 euro jaarpremie dankzij de bundeling
lees meer
Bereken nu de beste verzekering voor uw oldtimer, ook omnium

Oldtimer

Vergeet die goedkope oldtimerverzekeringen, met weinig waarborg en slechte service. Kies voor de kwaliteit die bij uw hobby past. En vergeet de omnium niet? Want 95% van de oldtimers heeft enkel een beperkte verzekering en is niet goed beschermd. Nochtans is omnium voor uw oldtimer niet duur. Ontdek het via Erard Verzekeringen, als jarenlange specialist en zelf ook oldtimer-rijder. Dankzij de bundeling met andere gezinspolissen, zijn de premies zeer laag voor een kwalitatieve oldtimerverzekering. Vraag uw offerte.

10 à 110 euro jaarpremie dankzij de bundeling
250 à 350 euro oldtimer omnium tot 25.000 à 50.000 euro
lees meer
Kan u de Erard moto tarieven vergelijken met uw huidige prijzen ?

Moto

 

Ook uw recente moto kan dankzij onze pakket-formules genieten van een interessant kortingstarief. Het hoeft géén oldtimer te zijn. Met speciale formules vanaf 76 euro voor bijkomende jonge moto's met meer dan 500cc. Vergelijk uw huidige motorverzekering met onze oplossingen, het kan u veel geld besparen.

76 à 155 euro jaarpremie voor recente moto dankzij de bundeling
10 à 110 euro jaarpremie voor oldtimer moto dankzij de bundeling
lees meer

Vraag vrijblijvend naar onze
verzekeringsoplossing
voor uw dossier.

contacteer ons