Wij nodigen u uit
om samen uw
verzekeringsdossier
van a tot z te
bespreken.

 
Wellicht verdient ook uw brandverzekering meer aandacht ?

Brand

Vele brandverzekeringen hebben dringend nood aan een check-up. Te lage kapitalen gebouw en inhoud, Niet verzekerde voertuigen in de stallingsplaats, Géén melding van speciale voorwerpen of collecties, Grote premiestijgingen de laatste jaren, ... . We overlopen het graag samen zodat uw woning terug optimaal beschermd is!


lees meer
Beste autoverzekering voor uw hobby wagens , Maak ook uw simulatie en prijs berekening , zodat u kan vergelijken

Hobbywagen

Oldtimers, Sportwagens, Cabrio's, Moto's, Classic Cars, Youngtimers, ... krijgen een speciale plaats in ons kantoor. De jarenlange ervaring resulteert in unieke producten voor zo'n hobby voertuigen. Met betaalbare premies en uitgebreide waarborgen dankzij het werken in één totaalpakket met andere polissen. Inclusief onze 24/24u service als gespecialiseerde verzekeringsmakelaar. U kan met een gerust hart de weg op. Vraag naar onze offerte voor uw vrije tijdswagens, als uitbreiding in uw verzekeringsdossier.


lees meer
Als onafhankelijk verzekeringsmakelaar zorgt Erard voor de beste verzekeringen auto, woning, reisbijstand, ...

Totaalpakket

Door uw verzekeringspolissen te bundelen in één pakket, krijgt u maximale kortingen, vermijdt u dubbele of ontbrekende dekkingen en hebt u één aanspreekpunt voor het ganse dossier. Zo kan in vertrouwen samen gewerkt worden op de lange termijn. U wint door het kiezen voor zo'n bundel. Informeer naar uw voordelen, we helpen u graag op weg naar een optimaal verzekeringspakket. Zo'n bundel of pakket samen stellen is dé specialiteit van Erard Verzekeringen en meteen ook het uitgangspunt van alle dossiers.


lees meer
Verzekeringen vergelijken en berekenen, daarvoor kan u bij Erard terecht

Op maat

Er bestaat niet één ideale verzekeringsoplossing. Elk gezin of elke onderneming is verschillend en verdient een gepersonaliseerde aanpak. Door het stellen van vele vragen, het creatief meedenken en het kiezen uit tal van verschillende verzekeringsmaatschappijen, kan een dossier op maat uitgewerkt worden. Uw wensen, behoeften en voorkeuren op verzekeringsvlak staan centraal en krijgen maatwerk.


lees meer
Aangifte schade, Schadevergoeding berekenen, Bijstand en assistance bij schade, ... Erard helpt u als onafhankelijke verzekeringsmakelaar

Schadebeheer

Schadegevallen komen meer voor dan u zou denken. Daarom hechten wij veel belang aan de schaderegeling, met een 24/24u noodnummer, zodat we vlot bereikbaar zijn. Het schadebeheer gebeurt ook in ons eigen kantoor, waardoor er een vaste contactpersoon is, met rechtstreekse email en telefoon. Ook is het mogelijk de lopende dossiers online mee te volgen in de klantenzone. Onze klanten genieten van een échte bijstand bij schade !


lees meer